Ανακοινώσεις

ΟΜΑΔΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ
Ο όμιλος ρητορικής του 4ου ΓΕΛ Σταυρούπολης συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τις προπονήσεις. Μετά τις περσινές επιτυχίες, η προσπάθεια συνεχίζεται με μεγαλύτερη όρεξη.

Προπονητές καθηγητές
Οργιανέλης Άγγελος
Καραγεωργάκης Σταύρος
 
Αφίσα για το έτος Αριστοτέλη

Με αφορμή την ανακύρηξη του 2016 από την UNESCO ως έτος Αριστοτέλη, στο σχολείο μας έγιναν διάφορες εκδηλώσεις οι οποίες περιγράφονται στην αφίσα που δημιούργησαν οι μαθητές μας. Δείτε την αφίσα εδώ.

 
Σχολικό περιοδικό Hero - paides

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του περιοδικού του σχολείου μας Hero - paides.

 
Greek English French German Italian Russian

Ημερίδα Go Lab

Αυξομείωση μεγέθους γραμμάτων

Το 4ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, στα πλαίσια της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα GO LAB για την υποστήριξη της ανακαλυπτικής μάθησης μέσω απομακρυσμένων και εικονικών εργαστηρίων, οργάνωσε ημερίδα αφιερωμένη στο πείραμα CMS που πραγματοποιείται στο εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής CERN.

 

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο ερευνητής του CERN Dr. Γ. Μαυρομανωλάκης από την Ελληνογερμανική Αγωγή.  Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την έρευνα στην Φυσική των Στοιχειωδών Σωματιδίων που πραγματοποιείται στο CERN και να αξιολογήσουν και να εκτιμήσουν την προσφορά της επιστημονικής έρευνας στην κοινωνία.

Επιπλέον,  στα πλαίσια του μαθήματος της ερευνητικής εργασίας «Go Lab: CERN» που υλοποιούν υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους  Στ. Νίκου, πραγματοποίησαν ανάλυση πραγματικών  πειραματικών δεδομένων  όπως αυτά προκύπτουν από τους ανιχνευτές του πειράματος  CMS. 

Ulti Clocks content
Ιούλιος 2018
ΔΤΤΠΠΣΚ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031